Apparatuur presentaties

Professionele apparatuur voor presentaties

Als u professionele audiovisuele ondersteuning zoekt voor uw presentaties, bent u bij PresentatiePlaza aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring in het vak weten we exact wat uw bijeenkomst nodig heeft om een optimale presentatie te kunnen garanderen. Het verzorgen van een goede presentatie heeft veel voeten in aarde. Niet alleen in de voorbereiding, maar zeker ook op het moment zelf.

Om de presentatie zo goed mogelijk te la­ten ver­lo­pen, is het ge­bruik van de juis­te appa­ra­tuur van groot be­lang. De akoes­tiek in za­len of con­fe­ren­tie­centra is vaak niet op­ti­maal over. En vaak is een groot scherm nodig om ie­der­een een goed zicht te kunnen bie­den. Anders gaat de kracht van uw zorgvuldig samengestelde pre­sen­tat­ie ver­lo­ren, waar­door u uw doel­groep niet op­ti­maal kunt be­rei­ken.
Om dat te voorkomen kan PresentatiePlaza de juiste apparatuur leveren voor presentaties. Een beamer met een groot projectiescherm en de juiste audio-apparatuur. Zo zorgen wij voor een goed verloop van uw presentatie. U kunt uw informatie op de juiste manier overbrengen en uw bijeenkomst krijgt een professionele uitstraling.

presentatie

Wij bieden onze locatieservices voor een heel aantrekkelije prijs aan:
€ 600,- voor een dagdeel   inclusief bediening, op- en afbouw.

Bekijk Details

Locatieservices van PresentatiePlaza

PresentatiePlaza is gespecialiseerd in het leveren van de juiste apparatuur voor kleine presentaties. Op deze manier kunnen we een publiek tot 150 personen voorzien van een perfecte ervaring op het gebied van geluid en beeld. Daarnaast kunt u als presentator beschikken over de middelen die u nodig heeft om de presentatie compleet te maken.

Als u gebruik maakt van onze aanbieding voor technische ondersteuning, kunt u rekenen op een totaalpakket van professionele apparatuur. Uiteraard leveren we ook een laptop voor PowerPoint of andere presentatiesoftware. Wij verzorgen vanzelfsprekend de op- en afbouw en ook de bediening nemen wij voor onze rekening zodat u zeker bent van perfect geluid en beeld. Opbouw van de geluids­apparatuur kan heel snel gebeuren door onze zorgvuldig samengestelde audioset die door één persoon snel op te zetten is. Geen snoeren door de zaal: alles blijft op het podium en wordt via wifi op afstand bestuurd.

Bekijk de details van apparatuur en services

Contact opnemen

Onze compacte audioset met tablet als afstandsbediening via wifi
audioset
Wij beschikken ook over een lichtbrug om de beamer boven het publiek te kunnen hangen zonder poten die in het zicht staan.
lichtbrug

    Belangstelling voor locatieservices PresentatiePlaza