Professionele AudioVisuele ondersteuning

Voor audiovisuele ondersteuning voor uw presentaties bent u bij PresentatiePlaza aan het juiste adres. Op locatie kunnen wij zorgen voor perfect beeld en geluid. Door onze ruime ervaring in het vak denken wij aan elk detail wat nodig is om een optimale presentatie te kunnen garanderen. Maar wij kunnen ook inhoudelijk zorgen dat alles vlekkeloos loopt.

Om de presentatie perfect te la­ten ver­lo­pen, leveren wij apparatuur die toegsneden is op een presentatie voor een klein publiek, tot ca. 150 personen. Doordat dit een compacte set is kan alles snel opgezet worden door één persoon. Dit scheelt uiteraard in de kosten. Zo zorgen wij voor een goed verloop van uw presentatie. U kunt uw informatie op de juiste manier overbrengen en uw bijeenkomst krijgt een professionele uitstraling.

presentatie

Inhoudelijke ondersteuning door PresentatiePlaza

PresentatiePlaza heeft zeer veel ervaring met PowerPoint. Wanneer u dus uw presentatie professioneel wilt laten vormgeven, kunnen wij dit voor u verzorgen. Of u laat ons een goed model voor uw presentaties maken waarna u verder zelf de inhoud kunt invoeren.
Wat wij ook vboor u kunnen verzorgen is een vloeiend verloop van verschillende presentaties na elkaar. Het staat erg amateuristisch als een volgende spreker op een bureaublad op zoek moet naar het icoontje van zijn presentatie om die op te atarten. Wij kunnen zorgen dat alles vlekkeloos doorloopt, zonder de PowerPoint presentatiemodus te verlaten. .

Klik hier om meer te lezen over dexe koppelingen.

Verder kan PresentatiePlaza ook audiovisuals voor u verzorgen, die wij ook perfect kunnen inpassen in de PowerPoint presentatie, zodat ook dit naadloos doorloopt tiidens de presentatie.

Contact opnemen

    Belangstelling voor locatieservices PresentatiePlaza